Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

2015

Hej på er!

Jag har varit lite väl frånvarande den sista tiden, men jag förstår inte vart tiden tar vägen, den bara springer iväg och jag hinner inte ritkigt med!

Nu är det 2015 och dags för nya utmaningar och nya tag vad det gäller allt. Jag lämnar 2014 bakom mig och det som varit och tar nu tag i 2015 och det som jag har framför mig. Vad det egentligen är, vet jag inte riktigt då jag inte bestämmt mig riktigt för hur jag ska ta tillvara på detta året.

Jag fortsätter mitt frisörjobb som lärling och är nu inne i nivå 2 av 4, så det går verkligen frammåt och tiden springer när det gäller det också. Jag tycker själv att jag utvecklats inom yrket så himla mycket under det gågna året och jag ser framemot att ta ytterligare fler steg i rätt riktning. Jag är bara livrädd för att arbetstiderna och min trötthet ska ta död på mig. Jag älskar verkligen frisöryrket och jag ångrar inte en enda sekund att jag lyckades hamna på denna vägen, ibland är det bra att slippa hinna tänka efter sina beslut ;) Jag får fler och fler kunder som även återkommer och jag kan inte vara mer än nöjd :)

Priserna inför 2015 är något ändrade hos mig, då jag klättrat i min stege, klippning ligger på 220kr, 190kr för barn tom 13år. Ingen jätte skillnad, och det är inte meningen att det ska bli eller kommer att bli heller, men fram tills jag är färdig efter nivå 4 så kommer det hända en aning med priset, men inte så mycket. Så vet ni det :)

Vill du boka tid hos mig så ringer du salongn på 0303-742675 och jag befinner mig på Nols Frisering, som ligger 3mil norr om Göteborg.

 

Mitt "andra" liv på hemmaplan flyter på, tvätta, städa, diska, laga mat och sova. Ja typ .... himla roande och man r aldrig egentligen osysselsatt, men med alla krav och måsten så tappar man lusten till allt och istället fastnar man med röven i soffan och äter godis!! MEN 2015 icke, sa nicke! Jag är sen innan nyår ifull gång med att träna och kroppen har precis återhämtat sig efter de första träningsvärk-chockerna. Kännt mig kanske 50 år äldre än jag är imellan åt, men fasen så gött det är efter ett riktigt jäkla tufft pass när man på skakande svaga ben ska ta sig ner för trapporna från gymmet. Då vet man att man verkligen gjort något riktigt bra och kroppen kommer en dag Tacka mig, trots att den just då skriker av ren smärta! SÅ nu hoppas jag slippa höra orden här hemma som: "Du har aldrig varit såhär tjock" eller "Fett eller Bebis, Fett eller Bebis?" Ja ni fattar, det är inte så jätte härliga ord för att stärka det där självförtroendet, men nu är jag igång och hoppas snart kunna känna mig själv i bättre form och även att folk runtomkring mig tycker att jag gjort/gör ett bra jobb med mig själv. Men utsidan kan aldrig få insidan att glänsa, så för att utsidan och insidan ska kunna samarbeta så måste jag även detta året tänka mer på mig själv och mitt inre. Så 2015 är helt enkel MITT år och ingen annans!!! Självklart kommer alla runtomkring mig alltid att vara bäst och viktigast, men jag behöver verkligen hitta mig själv och känna att jag är i topp form på alla sätt och vis, oavsett om det är för mycket godis i soffan eller om det är kanin-mat på gymmet. Så länge jag känner att jag är JAG och att jag kan stå för den JAG är, så spelar det då ingen rull hur eller var jag gör detta! Så jag hoppas på massor av stöd och hjälp från er mina nära och kära, ensam är inte starkt! Tillsammans klarar man allt!

 

Var rädda om er och var rädda om varandra!
Puss och Kram från mig!

11 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)