Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Blogg

Fransstylist!

27 jul 2015

Heej!

Jag har ännu inte hittat någon bättre bloggportal ...

 

Men jag har hittat exakt den fransutbildningen jag vill gå, nu ska jag bara se vilken väg jag ska ta :D
Ibland flyter livet bara på helt enkelt och man känner mig så oroligt lätt och lycklig. Jag hoppas kunna leva på denna känslan ett bra tag.

 

Trots regn, ser jag ändå lie positivt på hösten/vintern som närmar sig, jag faktiskt längtar till de kalla, mysiga kvällarna när man sitter inne med tända ljus, doft av höst. Jag längtar mer än någonsin till Julens månad, men mysig musik, massa fint julpynt och julens härliga dofter. Men först ska jag njuta klart av denna, även såkallad, sommaren.

 

Puss å Kraam

Forever!

24 maj 2015

Hej,

 

Varit på en härlig och givande inspirationsdag idag med mitt "andra" jobb FOREVER!

 

Som några vet så jobbar jag vid sidan av mitt frisör yrke inom företaget Forever, som är ett privatägt ekologiskt odland företag som har produkter baserade på den känsla växten ALOE VERA. Även inom det företaget kan kan vidareutvecka sig och komma längre i sin karriär. Det är någonting jag har hållit på med sedan februari förra året och jag har kommit en jätte bra bit och är så jäkla stolt över mig själv.

 

Forever är ett företag utan krav, det finns ingen som säger till dig vad du ska göra, hur du ska göra det eller när du ska göra det. Utan man gör det precis när man vill och hur man vill. Känner man för att tjäna lite extra pengar så får man göra mer, en tid som du investerar i dig själv. Med min bakgrund så har det varit tufft nu när jag klättrat ett steg och lagt mer fokus på forever, men jag känner ändå att det inte alls har krävt så mycket tid av mig som jag trodde. Det blir helt enkelt vad man gör det till. Och vem vill inte tjäna några extra hundralappar och tusenlappar i månaden?

 

Jag har bestämt mig för att klättra igen till hösten, vilket innebär att jag behöver lägga ner mer arbete än jag gjort innan och att jag behöver några att göra detta tillsammans med. Teamkänsla är helt fantastskt och får igång glädje och inspirationen i många. Så är du en som söker extra jobb? En som tröttnat på ditt jobb och känner för nya utmaningar? Tveka inte att höra av dig och få svar på dina frågor. Lets do it together! Och glöm inte att det är Du själv som väljer HUR mycket du ska jobba, NÄR du ska jobba och VART du ska jobba. Valet är ditt, forever står för produkterna och malen!

 

Visst bryr vi oss alla om vår hälsa, vårt mående och visst är vi alla måna om vår tid och vad vi gör med den?

Puss å Kraam

Vidare utbildning!

22 maj 2015

Hej,

Jössös vad jag är dålig på att skriva här, jag som ändå älskar att skriva. Jag är lite inne på att starta en ny blogg/hemsida som är lite lättare att hantera även från mobilen då jag sällan sitter vid datorn. Men än så länge bara en tanke, får väl se om det även blir en handling ;)

 

Jag har under en liten tid nu funderat fram och tillbaka på hur jag kan göra mig själv lite mer attraktiv inom mitt yrke, jag vill bredda mina kunskaper samidigt som jag vill bygga på den grund jag redan har. Det finns så himla många kurser och utbildningar man kan gå, alla i olika prisklasser. Men någonting som ändå är vikigt för mig är att det är en utbildning som ger ett diplom på att man fått den grunden att stå på, ett diplom som visar på att man lagt ner jobb på att nå den kunskapen man har idag. De flesta utbidningar är såna idag, men det är de som priset är högre på, och vem är egentligen gjord på pengar?? inte jag iallafall ...

 

Fransstylist hade varit super kul att bli, också en stor tillgång till att använda i mitt dagliga yrke och kunna erbjuda på salongen idag. Många tcker om att kunna gå till ett och samma ställe och göra sig fina och fräsha, och detta med fransar är ju idag så himla populärt och i en prisklass om alla klarar av. Självklart är det precis som i frisöryrket ett steg att gå och det tar ett tag innan man får igång en kundkrets och att verksamhten rullar på. Men har man ingen grund kan man inte heller bygga vidare. Så det är någonting jag väldigt gärna vill utbilda mig till och det har jag velat under en längre tid. Men jag är väldigt noga med att allt ska gå ihop, både vardagen, ekonomin och kundkretsen. Men jag tror absolut att ett sådant här erbjudande kan locka redan befintliga kunder samt nya. Nackdelen med att vara frisör är lite att alla har sin egen frisör som de inte vill svika. Så mina kunder idag är nära och kära, som tipsat sina nära och kära som i sin tur tipsat sina. Vilket gör att några iallafall vågar testa något nytt.

 

Sedan tycker jag det hade varit så jäkla roligt att få mer kunskap om åruppsättningar och olika stylingar. Det är ju också någinting jag kan kombinera med mitt yrke och min vardag, men jag har tyvärr alldeles för få kunder som gör uppsättningar och liknanade. Samtidigt som jag inte riktigt känne rmig helt trygg i den uppgiften, så hade varit väldigt skönt med lite mer kött på benen om man säger så, lite mer att stå på. Jag har självklart under min frisörutbildning lärt mig så himla mycket och självklart kan jag göra uppsättningar som jag blir nöjd med, men en liten fördjupnig hade gett mig lite mer självförtroende och det hade ökat självkänlan som i sin tur säkerligen hade tagi fram lite extra lycka i livet.

 

Så frågan är, vad ska jag börja med? När ska jag ta tag i detta? Hur ska jag klara av detta, hur ska det gå till? Jag är självklart livrädd och nervös. Det är någonting nytt, någonting som jag inte har riktigt koll på hur utbildningarna går till, vad förväntas av mig? Är det massa prov man ska klara? Är jag redo?

 

Jag är inte den som bara kastar mig ut i det fria och litar på att dagen och situationen fångar upp mig, utan jag är den som måste fånga ögonblicket och lita på att jag kan stå på mina egna ben, att jag faktiskt är redo att gå små, små steg hela tiden, som är inom ramen av mitt dagliga yrke, som är användningsbart och ger mig fördelar att expandera mina kunskaper och mina egna små baser. Man kan aldrig ha för mycket kunskap och erfarenheter.

 

Nu ska jag nog sätta mig och kika runt på lite olika varianter av bloggar/hemsidor. Någon som kan tipsa om bra, gratis sidor där jag även kan lägga upp bilder, prislistor och annat som är bra att ha synligt? Ungefär som på denna sidan, men som jag även kan styra lätt via mobilen?

 

Hoppas ni alla får en bra helg!

Puss å Kraam

2015

11 jan 2015

Hej på er!

Jag har varit lite väl frånvarande den sista tiden, men jag förstår inte vart tiden tar vägen, den bara springer iväg och jag hinner inte ritkigt med!

Nu är det 2015 och dags för nya utmaningar och nya tag vad det gäller allt. Jag lämnar 2014 bakom mig och det som varit och tar nu tag i 2015 och det som jag har framför mig. Vad det egentligen är, vet jag inte riktigt då jag inte bestämmt mig riktigt för hur jag ska ta tillvara på detta året.

Jag fortsätter mitt frisörjobb som lärling och är nu inne i nivå 2 av 4, så det går verkligen frammåt och tiden springer när det gäller det också. Jag tycker själv att jag utvecklats inom yrket så himla mycket under det gågna året och jag ser framemot att ta ytterligare fler steg i rätt riktning. Jag är bara livrädd för att arbetstiderna och min trötthet ska ta död på mig. Jag älskar verkligen frisöryrket och jag ångrar inte en enda sekund att jag lyckades hamna på denna vägen, ibland är det bra att slippa hinna tänka efter sina beslut ;) Jag får fler och fler kunder som även återkommer och jag kan inte vara mer än nöjd :)

Priserna inför 2015 är något ändrade hos mig, då jag klättrat i min stege, klippning ligger på 220kr, 190kr för barn tom 13år. Ingen jätte skillnad, och det är inte meningen att det ska bli eller kommer att bli heller, men fram tills jag är färdig efter nivå 4 så kommer det hända en aning med priset, men inte så mycket. Så vet ni det :)

Vill du boka tid hos mig så ringer du salongn på 0303-742675 och jag befinner mig på Nols Frisering, som ligger 3mil norr om Göteborg.

 

Mitt "andra" liv på hemmaplan flyter på, tvätta, städa, diska, laga mat och sova. Ja typ .... himla roande och man r aldrig egentligen osysselsatt, men med alla krav och måsten så tappar man lusten till allt och istället fastnar man med röven i soffan och äter godis!! MEN 2015 icke, sa nicke! Jag är sen innan nyår ifull gång med att träna och kroppen har precis återhämtat sig efter de första träningsvärk-chockerna. Kännt mig kanske 50 år äldre än jag är imellan åt, men fasen så gött det är efter ett riktigt jäkla tufft pass när man på skakande svaga ben ska ta sig ner för trapporna från gymmet. Då vet man att man verkligen gjort något riktigt bra och kroppen kommer en dag Tacka mig, trots att den just då skriker av ren smärta! SÅ nu hoppas jag slippa höra orden här hemma som: "Du har aldrig varit såhär tjock" eller "Fett eller Bebis, Fett eller Bebis?" Ja ni fattar, det är inte så jätte härliga ord för att stärka det där självförtroendet, men nu är jag igång och hoppas snart kunna känna mig själv i bättre form och även att folk runtomkring mig tycker att jag gjort/gör ett bra jobb med mig själv. Men utsidan kan aldrig få insidan att glänsa, så för att utsidan och insidan ska kunna samarbeta så måste jag även detta året tänka mer på mig själv och mitt inre. Så 2015 är helt enkel MITT år och ingen annans!!! Självklart kommer alla runtomkring mig alltid att vara bäst och viktigast, men jag behöver verkligen hitta mig själv och känna att jag är i topp form på alla sätt och vis, oavsett om det är för mycket godis i soffan eller om det är kanin-mat på gymmet. Så länge jag känner att jag är JAG och att jag kan stå för den JAG är, så spelar det då ingen rull hur eller var jag gör detta! Så jag hoppas på massor av stöd och hjälp från er mina nära och kära, ensam är inte starkt! Tillsammans klarar man allt!

 

Var rädda om er och var rädda om varandra!
Puss och Kram från mig!

Erbjudande!

27 mar 2014

Hej, 

Aloe Vera från forever living!


Vi börjar närma oss vår varma årstid och många kämpar inför beach 2014. Vad är dina mål och önskningar? Behöver du mer energi, har du torr hud, känslig emot ditt smink, eller vill fixa produkter inför sommaren? Fram till den 13 april, får du 15% på valfri produkt, har du en vän som också vill testa någonting, så får du 30% på din andra produkt. På alla produkter lämnas 90dagars garanti! Hör av dig om du har några frågor så lovar jag att svara så gott jag kan!

 

Jag har själv testat många utav deras produkter nu, och jag måste säga att alla produkter har överraskat mig. Jag gör eller testar sällan saker som jag känner mig osäker på, i detta fallet har jag hört så himla mycket bra och har nu testat massor av olika produkter. Jag kan gå till Ica och köpa en lotion för 30kr slänga på den men jag känner att jag måste använda hela tuben för att inte känna mig torr eller att det kliar och helst smörja in flera gånger om dagen. Har nu testat Aloe lotion i 2 månaders tid och redan efter 1 veckas användning så känner jag stor skillnad, jag behöver absolut inte ta hela tuben, räcker med en liten ärtast storlek för hela benet och det räcker att smörja in en gång om dagen för att bära känslan av lena ben. Aloe Vera går verkligen in på djupet och hjälper till att återfuktar och bevara huden. Så har du samma problem som jag haft? Testa Aloe lotion, du får 90 dagar på dig att testa produkten och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka! Jag kan såklart inte garantera att det går så fort för dig eller att det går alls, men det är absolut värt att testa det om du vågar, och återigen du förlorar inget på det då du får alla pengar tillbaka om den inte gav de resultat du ville ha!

 

Maila mig på: [javascript protected email address] så får du mer information och svar på dina frågor!

 

Puss och kraam

Aloe Vera!

25 mar 2014

Hej,

 

Som många av er vet, så säljer jag även aloe Vera produkter ifrån forever. Produkter som jag själv har använt i massa år och vissa kan jag helt enkelt bara inte vara utan. Är det så att du sitter där hemma i tänker att, åh de produkterna tycker jag om men har inga hemma. Hör av dig till mig så fixar jag, allt kommer att finnas till avhämtning på salongen för att göra det lättast möjligt. Sitter du där hemma och tänker, nä de produkterna vet jag ingenting om, men skulle gärna vilja testa, tveka inte att höra av dig då heller. Det finns små prover på vissa produkter som jag skulle kunna skicka på posten så du får känna och lukta hemma i lugn och ro.

 

Våran spa-kväll blev så himla lyckad sist och vi sitter nu med planeringen inför nästa som kommer att äga rum i Maj månad, under den kvällen kommer måånga av Ale Veras produkter finnas på plats så att du kan känna, se och lukta, och tillsammans med fina erbjudanden. Alla de produkter som vi kommer använda under kvällen för olika spa-behandlingar är från forever och deras aloe Vera produkter. Så känner du dig osäker och inte riktigt vet vad det är eller innebär, kom på spa-kvällen och spana in sortimentet. I Julas släpptes aloe Veras smink sortiment flawless och den har gett stor uppmärksamhet världen över och sålde slut hela lagret, så det finns många olika delar och inte bara en produkt som aloe Vera gellyn, som är mest känd! På alla produkter lämnas 90 dagars garanti, är du inte nöjd efter dessa 90dagarna får du pengarna tillbaka. Oavsett hur lite som finns kvar av produkten. Så du har inget att förlora, testa, testa, testa! Du finner säkert någonting som passar just dig och dina behov.

 

Så håll kalendern ledig för söndagarna i Maj, inbjudan med information om anmälan och annat kommer strax!

 

Puss och Kraam

NYTT!

24 mar 2014

Heej,

 

I helgen var jag på extensionutbildning, vilket var hur roligt som helst, massa nya erfarnenheter och kunskaper. Så nu erbjuder vi även hårförlägningar och slingeffekter med löshår på salongen. Tveka inte att höra av dig för frågor, priserna finner du här på sidan under kategorin priser. Det ska bli så spännande och kul att få komma igång med detta, och jag hoppas ni är många som känner att ni vill ha lite längre hår nu till sommaren kanske :)

Oavsett om du bara vill göra lite effekter i ditt eget hår, få det lite tjockare eller göra en hel förlägning, så får du alltid med dig shampo, balsam, arganolja, inpackning och en speciellt borste hem. För jag vill att du ska ha redskapen för att kunna ta hand om ditt hår på bästa sätt redan när du lämnar salongen.

Du får komma hit på en konsultation där vi går igenom vad du tänker och hur du vill ha det, och vilka färger du känner för, därefter får du lägga en handpenning och vi bokar in datumet för när det är dax för din förändring. I alla priser ingår konsultation, inklippning, ett återbesök och uttagning utav håret. Är det så att du vill färga ditt eget hår först i någon färg, eller bara frächa upp det, så får vi även boka in en tid för detta, men då tillkommer de vanliga salongspriserna för den behandlingen.

 

Ja, våren är verkligen påväg med stormsteg och snart är det väl ändå dax att slänga av sig den varma jackan och hoppa i gummiskorna och känna att man är lite lättare igen, eller hur?

 

Ta hand om er där ute, och tveka inte att höra av er för frågor eller annat. Mig når ni å salongen Måndagar-Fredagar mellan 9-18 med lunchrast 13-14, 0303-742675 eller på mailen nolsfrisering@gmail.com

 

Puss å Kraam

Februari!

9 feb 2014

Heej,

 

Dagarna flyger och både jag min ena syster och kusinen har hunnit bli ett år äldre! Febaruari är en bra månad, jag fick faktiskt rikligt med snö på min dag och en strålande värmande sol! Så jag är nöjd, nu "slapp" jag åka utomlands varje år som jag hotade med om det skulle regna på min dag! Plånboken blev glad och jag blev glad att jag hade en vintrig födelsedag på hemmaplan! Många som var med och firade mig och massvis med olika gratulationer! Nöjd med dagen, nu har jag framtiden att se fram emot :)

 

Jag lyckades slå hjärtat mitt i Bowlingen igen, jag bara äger alltså, men min pappa, han lyckades allt få ner några fler käglor än mig, så det är väl hans bowling gener jag fått må jag säga!

 

Nu är det söndag igen, tycker helgerna bara springer iväg medans vardagen är en hel oändlighet, men det är väl så livet är format antar jag?

 

Hopaps ni har det bra där ute, och att våren snart sätter sina spår! Glöm inte att boka in er för klippning eller någon annan behandling, ring salongen på 0303-742675

 

Puss å Kraam

Spa-kväll

30 jan 2014

Heej på er!

Sugen på en spa-kväll här på salongen?
Maila mig på nolsfrisering@gmail.com så får du all information du behöver, eller gå in på vår sida på facebook, www.facebook.se/nolsfrisering där hittar du allt! :) Och har du inte gillat sidan, så gör det innan du går :)

 

Tiden bara rullar och snart är Januari månad till ända! Detta resulterar ju i att jag ännu en gång lyckats bli ett jävla år äldre, när ska denna tragiska händelse upphöra, utan att lämna fötterna på jorden? Nog tyärr aldrig, men som alla andra säger. "Jag slutade bli äldre när jag blev 27, så idag är jag still 27 unga år!" Ja tittar på dem med en blick som bara jag kan göra och tänker, "27?!?? Tycker du att du är ung när du är 27??!!" Jag tänker då bannemej stanna på 23 års-ålder, helt perfekt, då har jag många år kvar att hinna göra allt på! Så det så!

 

Till min speciella födelsedag iår, önskar jag mig kanske inte så mycket, men jag önskar mig mycket nödvändiga saker! Så ere! Jag vill åka utomlands, dit solen alltid lyser och kan göra mig kropp lite mer levande än min likbleka färg jag lyckats skaffa mig nu! (MEN Vintern är bäst ändå) Jag har ju som många av er vet, börjar träna, å vipps så ramlar byxorna av, så lite nya fräsha kläder hade inte suttit fel, eller varför inte en helt ny garderob liksom? 1-2 storlekar mindre är rätt mycket i klädstorlek att bara tappa bort. Och det är nu jag inser, va fan? Hade jag så mycket skit på magen? Och skulle uppskatta lite PT-timmar så att jag kan få ordentlig ordning på min kost och min dumma höft! Sen lever jag som en härligt pigg och glad lärling i ja, mina bästa år, och det är då fasen ingen höjdare med det där livsviktiga inkomsterna ska ni veta, men jag lever och  mår bra och det betyder allt! Men en liten slant extra hade inte suttit fel, inte heller om du kanske kände för att betala av mitt utbildningslån? Då skulle jag ju sväva på moln alltså! Så det var ju inte stora önskemål, men åh så nödvändiga och helt fantastiska önskning!

 

Idag på jobbet har jag suttit och kollat lite på vårens utildningar, och redan nu anmält mig till en, och fler är på ingående! Så det kommer bli en spännande och inspirerande och lärorik vår för mig! Me like!

 

Glöm nu inte min fina ålder som kommer till mig på söndag!

 

Puss å Kraam

Fredag!

24 jan 2014

Heej,

 

Fredag idag och solen har lyst helt underbart hela dagen :)

 

På min lunch idag åkte jag och mitt hjärta till ett av våra lokala fik och åt två riktigt fina och goda sallader. Därefter kunde han åka hem och roa sig med att betala räkningar och njuta resten av dagen. Själv åkte jag tillbaka till salongen och tog emot nya kunder :)

 

Ikväll blir det typ lite stor handling, min mamma tyckte att det eka i vårt kylskåp när hon var och hälsa på i veckan, men det är inget jag har märkt faktiskt! Så så bra är jag på att äta mat :D Äntligen helg igen och jag ska bara njuta och ta det lugnt, ska passa en liten trollunge på 5 år också, så det blir mys vill jag lova :)

 

Ta hand om er,

Puss å Kraam

Årets fattigaste dag!

23 jan 2014

Heej,

 

Imorse när jag kom till jobbet läste vi på nätet att idag, är årets fattigaste dag. Oh no tänkte jag direkt, inga kunder idag då? Januari månad är årets tuffaste månad ekonomiskt, många som köpt mycket julklappar, mycket god mat och annat härligt inför årsslutet och den härliga årstiden. Så det är ju helt förståeligt. Själv är jag idag glad att jag inte behöver känna att jag under årets fattigaste månad är speciellt fattig, istället är jag fattig alla andra månader, hur det nu går ihop! Men så ere :D

 

Torsdag idag och idag står inte mycket på schemat, klippning i eftermiddag och ikväll dags för ett träningspass på sportlife igen. Hoppas på att kroppen är mer vaken idag än vad den var i tisdags.

 

Jag hade en sån härlig dröm inatt, drömde att jag tillsammans med mina syskon på pappas sida fick en shoppning-dag, vi fick handla precis vad vi ville och hur mycket vi ville. Helt fantastisk, vem vill inte få något sånt? Enda nackdelen var att vi var tvugna att färdas i Pers egengjorda luftballong. Han hade byggt väggar och tak, så att han och pappa kunde sitta där inne medans vi röjde affärerna, och bara behövde gå in i äffären när det var dags för betalning. Vilken lyx alltså, så skulle man haft det, om så bara för en dag :) Men sen vakna jag och insåg att allt bara var ett påhitt. Men det bästa jag köpte inatt var 3 spargrisar, i samma stil som den stora grisen jag själv fått av min pappa, de tre spargrisarna skulle jag ha till mina kommande barn! Så enligt denna natten så ska jag ha tre barn, vi får väl se vad som händer med det :)

 

Ta det lungt där ute i kylan, och be gärna om lite mera snö så man slipper se de dära gröna grästopparna något mera!

Puss och Kraam

Härlig morgon!

21 jan 2014

Heej,

 

Imorse stod mätaren på -10grader hos mig, och jag var uppe lite extra tidigt för ett besök hos tandläkaren. När jag tittar ut genom köksfönstret och ser min bil, inser jag att det nog kommer krävas lite muskler för att skrapa de där rutorna! Så jag går ut lite extra tidigt än vad jag tänkt mig. Väl där ute, får jag inte in nyckeln i något av låsen, vilket innebär att jag inte kommer inte i bilen, varken för att starta den eller för att få fram skrapan. Och jag känner hur paniken liksom börjar krypa i mig, faasen jäkla skit, måste du alltid bråka med mig när jag inte alls har någon tid?!

 

Sen kom jag på att jag hade en bagagelucka på bilen också, men varför skulle den funka att öppna med nyckel just idag när den aldrig annars gör det? Men jag provade, och vipps så funkade det. Vem är det som driver med mig? Så jag fick via bagage luckan, krypa in över säterna i bilen, försöte fälla de lite men lite svårt att göra allt bakvänt. Men jag lyckades komma in, och lyckligtvis nog har min bil såna "pluppar" som man kan dra upp och putta ner som låser eller låser upp bilen! Så jag kom in, kunde starta den och börja skrapa rutorna! Fort som bara den gick det, sen när ja körde iväg kände jag hur himla lycklig jag helt plötsligt blev av att alla rutorna var fulla med is, för det innebar att ingen av mina grannar synligt hade kunnat se hur smidigt och konstigt jag förde mig imorse, haha!

 

Väl framme, fick jag panik igen, hur fasen ska jag låsa bilen? Eller ja, låsa upp den? Jag kan ju inte mitt i centrum ta mg in via bagageluckan med rumpani vädret för att kunna köra iväg? Så jag gick nervös in i hopp om att inga tjuvar hade vaknat än och tänk råna min bil!

 

Väl hos tandläkaren kom jag 3 minuter innan avtalad tid, skönt att slippa vänta tänkte jag! Men tro fasen ändå att jag fick sitta i 15 minuter innan jag fick komma in. Tänk då om jag kommit 10min innan avtalad tid för att underlätta för dem, då hade jag ju för fasen fått sitta där 25 minuter. Och under den tiden på morgonen hade jag säkert somnat innan det var min tur! Var inget allvarligt besök, hon skulle bara försöka trycka in så stora bilder som möjligt i min mun ....  men jag hade alla tänder i behåll när jag lämnadestället!

 

Väl på jobbet, ångrade jag min fina tanke jag kom på igår med att äta gröt till frukost, fy fasen vad äckligt! En sked räcker, sen är man ju illamående! Men jag fick illa tryka i mig detta som ett litet barn, så nu undrar farfar om det ska bli min vana att äta gröt varje morgon? Innan han ens hann ställa klart frågan flög orden ur mig "Nä, fy i helvete" Hahha! Men vi får väl se hur det blir med det, då jag MÅSTE ändra mina kostvanor!

 

Nu ska jag strax dra mig hem på lunch, i eftermiddag har jag några klippningar och förhoppningsvis ska jag hinna ta mig till en föreläsning på Sportlife också, men det är svårt att kämpa mot tiden, den brukar alltid vinna!

 

Puss å Kraam

 

 

Pappersarbete

20 jan 2014

Hej,

 

Nu börjar allt falla på plats och idag sitter jag med reklam och marknadsföringsbiten. Det är så mycket att tänka på, te.x att få med både Glenns och Mina priser på ett rättvisst sätt, att få fram att vi har både drop in och tidsboknings möjligheter osv. Så det krävs allt lite fix och trix med detta!

 

Vi har även kollat över prislistan, och den kommer senare under dagen att ändras, inte så speciellt mycket, men det är lite små justeringar som ska göras. Så håll utkik efter det senaste.

 

Under detta året ska jag nu också göra mitt första delprov, och till dessa olika prov behöver jag modeller, så känner du att du skulle kunna ställa upp, tveka inte att höra av dig, så ska vi se om du är rätt för just det momentet :)

 

Nu ska jag återgå till det produktiva en liten stund, som ni ser har jag även bytt ut det stora namnen på min hemsida till Nols Frisering, det är just för att fler ska känna igen sig och med en gång inse att det är inne på rätt sida :)

 

Puss å Kraam sålänge!

2014

7 jan 2014

Heej,

Ursäkta att jag inte skrivit på länge! Nu är det nytt år med nya möjligheter och jag hoppas att tiden har mycket gott med sig!

 

Många har som nyårslöfte att börja träna och bli nyttig, och det löftet kan jag som godisgris aldrig hålla, så iår har jag ustället som Mål att träna och må bättre. Känns mildare att skapa ett mål än att avlägga ett löfte! Har reda. Bokat in mig på första passet för iår, så än sä länge går jag i rätt rintning ;)

 

På jobbet rullar allt på, men ni är lite för dåliga på att fylla min kalender, så kom igen, ge mig lite å göra ;) Priserna är de samma än sä länge, lovar att uppdatera er om något annat sker.  Jag går också in på mitt förhoppningsvis sista år i Nivå ett och ett steg närmre mitt gesällbrev! Så nu är det bara att blicka framåt och se möjligheterna som ligger framför näsan på mig! Jag hoppas alla har haft en mysig jul och ett fantastiskt bra nyår! Hoppas på att få se många av er under detta året!

 

Många Kramar

Från mig :)

Flytt

30 sep 2013

Heej,

 

Pang bom krash och nu är vi inte längre några husbor inte, äntligen har vi flyttat in å vår alldeles egna lägenhet, där vi kan bo så länge vi viiilll! :D

 

Egentligen skulle vi flyttat in 1 November, men planerna ändrades och med två veckor kvar till 27 September fick vi besked om att vi fick flytta in redan då. Hela huset packades ner under dessa dagarna, det gick väl bra, men sheet vad grejjer man har, vad har man allt till egentligen?!

 

Med otroligt härlig hjälp av nära och kära har vi nu fått över allt från huset till lägenheten, och där har vi piffat och puffat nu i helgen. Mycket som ska göras, och allt som man precis stoppat ner i en låda ska packas upp igen ... huamej! Nu återstår bara det tråkiga, att städa ur huset ... flyttstäd! Men det är snart klart, och goa svärmor tog på sig att åka dit och ta det sista imorgon, har lämnat källaren åt henne ;)  Så snart dax att tömma garaget och lämna nyckarna till nästa ägare!

 

Så nu laddar vi om, imorgon drar vi till Kicki och beställer snygga tapeter till vardagsrummet samt en snygg fondvägg i sovrummet :) Kommer bli kanon detta! KÄnner du att du är grym på att tapetsera, hör av dig! :D

 

Puss å Kraam

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)