Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Börjar närma sig!

Heej,

 

Ja, nu börjar jag allt känna av lite pirr i magen faktiskt. Jag hoppas på att det är ett bra pirr såklart, men man vet aldrig med mig, jag kan ha tusen olika känslor samtidigt. Men jag är taggad! Taggad till tusen, detta ska bli huur roligt som helst! Mega sköj!

 

Satt och tittade lite på västtrafikssida lite för att kolla upp olika alternativ till Buss/tåg kort. Tänker ju inte åka 10 mil om dagen med min bil och samtidigt betala parkeringsavgift. No way! Så kunde man så fiffigt på deras sida "räkna ut" vilka kort man kunde välja på. Så jag sökte från " Ale kommun - Trollhättan kommun ". Och vipps så fick jag upp några alternativ. Och smart som jag är så klickade jag ju givetvis in på det billigaste alternativet. Tyckte det lät riktigt billigt, då jag hade räknat med typ 800kr mer. Går in och kollar, så kunde man läsa vart man fick åka och inte. Och det första jag läser är "Gäller för obegränsat antal resor med Västtrafik under 30 dagar i hela Västtrafiks område förutom i Ale södra, Göteborg, Härryda väst, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille och Öckerö." Men hallå?? Jag bor i Ale, och ska åka från Ale och skrev att det skulle gälla i Ale?

 

Dagens teknik är ett under, men ibland förstår jag mig verkligen inte på den! Jag blev så glad att slippa betala 800kr mer, men nu blev det mörkt igen. Så nu måste jag ringa, (Fy satan) för att kolla vilket kort jag ska ha. Då kan de ju lika gärna ta bort den där lurerifunktionen på deras sida. Här blir man glad och efter att bara läst typ 10 ord så ser man att sheet, detta stämde ju inte. Det var för bra för att vara sant! 

 

Men ässh, tänker jag! En hel vecka kvar ... då hinner jag samla mod och kraft till att ringa ett löjligt litet samtal.

1 vecka kvar ... sen jädrar! Då blir de inget mera "sova när alla andra jobbar". Typiskt, men va fasen, livet är långt, sova kan jag göra sen! Eller hur?

 

Puss å Kraam

14 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)