Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Clips & Curls

Heej,

 

Idag stod C&C + upps. på schemat. Hade då ingen aning vad detta stod för. Men det var clips och curls samt håruppsättningar. Var väl lite roligt, men att rulla in hår i plastrullar kan jag nu. Men vi skapade ju trots allt en "tant"-look av det så det hände ju lite mera ;) Sen för att få håret att torka, satte vi in huvudet under en silrig mössa med slang, i änden på slangen satte vi hårfönen, och där fick hårfönen ligga och blåsa i 1 timma och 20 minuter. Kan säga att det var rätt varmt i det rummet efter den tider, då det legat 12 hårföner på full fräs och värme så länge. Men torrt blev det minsann ;)

 

Sen var det dags att klippa igen. Denna gången klippte vi nåt ... typ ... alltså jag är så hiimla trött, kom precis hem har hållt igång sen 6:30 imorse. Men vi klippte iallafall så att håret är lite kortare i luggen och sen går lite snett klippt bak. Svårt att förklara, men det blev snyggt när Karin (vår lärare) gjorde det, men jag lyckades nog inte lika galant. Men jag sätter allt tillslut och det är så otroligt skönt, annars hade jag fått ännu mera panik och intre kamper ;)

 

Det var en kort sammanfattning på dagen i skolan. Efter skolan åkte jag direkt hem till min stora lillasyster och fick lite god mat (Även om det var bacon och skinka i pastasåsen). Fick även en liten present, så nu ska vi se om jag kan hitta något fint till mitt lilla (stora) hem. Sen åkte jag direkt från syster till första repetitionen med projektkören. Ska vara med i kören Vokalerna i kungälv och sjunga "The Boxer", där vi på min Dop-dag faktiskt ska ha en stor konsert på Mimers Hus! Sen ska vi även göra ett projekt med Rosén, som kommer att framföras den 6 Juni på Bohus fästning. Så jag har en hel del att stå i just nu. Får se hur länge jag orkar, för idag har min kraft inte ritkgit räckt till. Så nu är det Bums i säng. Har lite sovmorgon imorgon för vi ska ha Grupparbete, gött, men mindre gött med grupparbete!

 

Äash, skriver lite mer noggrant imorgon .... Om jag hinner! Jag lever än så länge iallafall!

 

Puss å Kraam

30 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)