Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Dagen innan!

Heej,

 

Nu sitter jag här, kvällen innan allt drar igång. Jag vet inte om jag kan kalla det nervös, men har allt lite myror i kroppen! Detta ska bli så spännande och jag hoppas verkligen att jag har valt rätt nu, för nu finns ingen återvändo. Here we gooo!

 

Busskort är fixat, väskan är packad med lite nödvändiga saker, jag har ju ingen aning om vad jag kommer mötas av imorgon. Det sega är att tåget inte går när JAG vill, utan tåget går 1 timma förtidigt, så jag får en härlig morgon timma i förhoppningsvis snöiga och fina trollhättan, får väl ta tiden hur lång tid det tar från tåget till skolan så jag vet om jag kommer behöva springa någon gång, det tillhör nämnligen min tur. Jag går rätt fort, men alltid är det någonting som ska krångla, tur jag är så hiiimla vältränad så jag orkar springa genom hela trollhättan ;) Haha, yeah right!

 

Mannen i mitt liv fick för sig att åka och spela innebandy idag?! Crazy, under våra år tillsammans har jag aldrig sett honom med en innebandyklubba, inte heller frivilligt. Vi får väl se hur han mår när han kommer hem min matcsho lilla pryl. Men stolt över honom, hade också gärna rört lite på mig, dock inte med innebandy, jag knappt minnas en enda gång jag inte grinat då jag spelat innebandy för att det är så vansinnigt tråkigt eller att jag alltid lyckas få fram min starka rädsla så jag får panik. Thats me!

 

Nu ska jag gotta ner mig i soffan, mumsa på något smarrigt och bara njuuuta av min sista dag av FRIHET! Sen så, då är det slut på denna lilla soffpotatis, dax att vakna till och röra på fläsket. 

 

Nu köör viiiii!

 

Puss å Kraam

20 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)