Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

En riktig Jävla Schlager!

Heej,

 

Helgen börjar gå mot sitt slut. Vart tar tiden vägen?

 

I fredags drog min andra hälft iväg och spelade dator med ett gäng. Fast de blev inte så många. Jag funderade en stund på vad jag skulle göra av min fredagskväll, inget jätte roligt på Tv, förutom 21:30, då veckofinalen i farmen skulle gå av stapeln. Men vad skulle jag göra fram tills dess? Precis innan Gladiatorerna fick jag en sådan där känsla som man verkligen ska ta vara på när den kommer. Det är den här, Jag-Vill-Plugga-Känslan. Vem sände denna ovanliga känslan till mig?

 

Men jag löd, tog fram mina böcker, tog reda på vad jag var tvungen att lära mig och började glatt skriva ner allt, jag skrev och skrev och skrev ... det fanns ingen stopp på mig. Men sen när klockan blev 21:30 tog jag en paus för att kika på farmen. Men en gång, lite innan det var slut, började jag med plugget igen. Skrev å skrev, rita och måla och hade mig. Sen började ögonen kännas lite tunga, jag kikade då på klockan och insåg att den var 00:15 ... som sagt, var tar tiden vägen?

 

Jag ville så gärna skriva klart allt jag tittat ut, så jag skrev under hela fredagkvällen 3 av 5 punkter, och det blev totalt 13, handskrivna sidor! 19-01:10 Huamej! Hade lite kramp i handleden sen kan jag säga. Men nöjd är jag, men sedan insåg jag att, ALLT detta måste jag lära mig på typ 3 veckor ... då vet jag inte om lugnet varade så länge till! Men nu kööör vi!

 

Melodifestivalen igår alltså, jag dör av vissa låtar, hur kan de ens få vara med? Men när Gubbarna kom, å herregud vad glad jag blev, dem var verkligen grymmmma! Hejja Hejja! Jag börja gunga i hela kroppen och sjung med och skratta. Dem gjorde min dag helt klart! Men tyvärr gubbar, så vill jag inte skicka er till den stora finalen sedan. Men jag avgudar er! <3

 

Äntligen fixat mina ögonfransar igen, nu kan jag ju le lite extra igen ;) Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter och dags för ny skoldag! Livet flyter på och jag hänger mer än gärna med.

 

Puss å Kraam

17 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)