Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Folieslingor!

Heej,

 

Idag var det dags för lite hår och färg igen. Denna gången fick vi testa att göra folieslingor, blonda på Viola. Gick fint, men i och med att Vioa är mörkhårig och det är "dockhår" så blev ju slingorna inte ljusa utan mer Gula.

 

Viola har hår, från en tjej från Indien, fräscht? Jag visste ju att håret var "äkta", men när man tänker på det så, så känns det inte så himla kul att hålla på i faktiskt. Hår är ju faktiskt dött, och det hänger bara där, helt dött och livlöst. Och så finns det kvinnor i länder, som sprarar hår så långt, och sen bara rakar av det för att skicka det till länder som kan använda detta som löshår. Visst är håret noga tvättat så att alla bakterier och smitta är helt dött och utrotat, men jag som är pedantisk av mig blir lite små äcklad faktiskt.

 

Sedan skulle vi klippa gradering, det var inte helt lätt, och det blev inte helt rätt, men det blev en frisyr. Är det inte det som räknas? ;) Har haft en bra dag, läxorna rullar på, in och ut. Strax dags för redovisning av grupparbetet. Strax dax att göra ett arbete i färglära, mest för  min egen del så jag ska klara det stora provet sen, men endå! Det här är det värsta, allt pluggande, jag Hatar det. Läsa det och det, göra det och det för att det ska bli si och så. Nej ush! Hoppas jag kalrar detta fin, fint!

 

Flygande Jakob är tillagat, uppäten och nerlagd i matlådor. Blev ju suveränt gott. Aldrig gjort det förrut! Får vi se vad Jesper tycker när han fått i sig det imorgon också :)

 

Imorse ringde klockan 06:20, jag snoozar lite och utbrister sedan: " Jag vill inte gå upp " Var på Jesper svarar: " Å Jag ska gå och lägga mig. " Så ofta ses vi dessa veckorna, sjuukt trist! Det känns som jag bor heelt själv i detta stora huset. Igår när det blåste så var jag skit rädd, då saknade jag min fina man som mest!

 

Nu ska jag vila mitt huvud lite, och sedan bara ligga och dö i soffan. Känns som jag förtjänar det just nu! Kanske en go glassbit på det också? Inte helt fel :)

 

Puss å Kraam

5 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)