Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Forever!

Hej,

 

Varit på en härlig och givande inspirationsdag idag med mitt "andra" jobb FOREVER!

 

Som några vet så jobbar jag vid sidan av mitt frisör yrke inom företaget Forever, som är ett privatägt ekologiskt odland företag som har produkter baserade på den känsla växten ALOE VERA. Även inom det företaget kan kan vidareutvecka sig och komma längre i sin karriär. Det är någonting jag har hållit på med sedan februari förra året och jag har kommit en jätte bra bit och är så jäkla stolt över mig själv.

 

Forever är ett företag utan krav, det finns ingen som säger till dig vad du ska göra, hur du ska göra det eller när du ska göra det. Utan man gör det precis när man vill och hur man vill. Känner man för att tjäna lite extra pengar så får man göra mer, en tid som du investerar i dig själv. Med min bakgrund så har det varit tufft nu när jag klättrat ett steg och lagt mer fokus på forever, men jag känner ändå att det inte alls har krävt så mycket tid av mig som jag trodde. Det blir helt enkelt vad man gör det till. Och vem vill inte tjäna några extra hundralappar och tusenlappar i månaden?

 

Jag har bestämt mig för att klättra igen till hösten, vilket innebär att jag behöver lägga ner mer arbete än jag gjort innan och att jag behöver några att göra detta tillsammans med. Teamkänsla är helt fantastskt och får igång glädje och inspirationen i många. Så är du en som söker extra jobb? En som tröttnat på ditt jobb och känner för nya utmaningar? Tveka inte att höra av dig och få svar på dina frågor. Lets do it together! Och glöm inte att det är Du själv som väljer HUR mycket du ska jobba, NÄR du ska jobba och VART du ska jobba. Valet är ditt, forever står för produkterna och malen!

 

Visst bryr vi oss alla om vår hälsa, vårt mående och visst är vi alla måna om vår tid och vad vi gör med den?

Puss å Kraam

24 maj 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)