Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Grupparbete!

Heej,

 

Idag fick jag lite sovmorgon, då min grupp skulle träffas klockan 10 i Trollhättan. Vi skulle starta dagen med ett grupparbete. Min grupp skulle skriva om Miljö, etik, hälsa och ergonomi. Vi var klara på 1 timme och 15 minuter, så nu ska allt bara renskrivas och sättas ihop.

 

Under eftermiddagen har vi lite uppsammlingstid, där de som låg lite efter fick chansen att jobba ikapp. Vi fick även testa att klippa lite mera herrteknik, vilket kändes skönt, men det är riktigt svårt att klippa herrteknik i långt hår alltså. Jag som redan var klar med all klippnig fick sedan fläta på en långhårig. Jag kunde bara vanliga flätor igår, men så tyckte Ulrika, vår håruppsättningslärare att jag kund elära mig lite mer. Så hon lärde mig in och utbakade flätor. Så det övade jag på idag och det gick ju kanon :)

 

Nu ikväll har jag och syster bakat lite kladdkaka till kalasen i helgen. Jag testade också att rulla in hennes hår i permanentspolar, men det hann inte torka tills hon skulle lägga sig, tyvärr. Men några lockar sitter nog kvar tills imorgon, men de mesta håret är rakt igen. Nu sover hon så sött, och jag ska ta ett litet städ tag innan jag lägger mig på min kudde. Imorgon kommer Pappa med släkt hit för att äta lite kalasfika då jag fyller år på lördag. Ska bli mysigt! PÅ lördag är det kalas igen, då har jag ihop med syster som fyller i nästa vecka, då firar vi med mamma och hennes släkt. Och på söndag kommer några av Jesper goa släkt. Så det blir en helg full med mycket. Tur att jag inte har något direkt att plugga på.

 

Hare gött!

 

Puss å Kraam

31 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)