Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Härlig morgon!

Heej,

 

Imorse stod mätaren på -10grader hos mig, och jag var uppe lite extra tidigt för ett besök hos tandläkaren. När jag tittar ut genom köksfönstret och ser min bil, inser jag att det nog kommer krävas lite muskler för att skrapa de där rutorna! Så jag går ut lite extra tidigt än vad jag tänkt mig. Väl där ute, får jag inte in nyckeln i något av låsen, vilket innebär att jag inte kommer inte i bilen, varken för att starta den eller för att få fram skrapan. Och jag känner hur paniken liksom börjar krypa i mig, faasen jäkla skit, måste du alltid bråka med mig när jag inte alls har någon tid?!

 

Sen kom jag på att jag hade en bagagelucka på bilen också, men varför skulle den funka att öppna med nyckel just idag när den aldrig annars gör det? Men jag provade, och vipps så funkade det. Vem är det som driver med mig? Så jag fick via bagage luckan, krypa in över säterna i bilen, försöte fälla de lite men lite svårt att göra allt bakvänt. Men jag lyckades komma in, och lyckligtvis nog har min bil såna "pluppar" som man kan dra upp och putta ner som låser eller låser upp bilen! Så jag kom in, kunde starta den och börja skrapa rutorna! Fort som bara den gick det, sen när ja körde iväg kände jag hur himla lycklig jag helt plötsligt blev av att alla rutorna var fulla med is, för det innebar att ingen av mina grannar synligt hade kunnat se hur smidigt och konstigt jag förde mig imorse, haha!

 

Väl framme, fick jag panik igen, hur fasen ska jag låsa bilen? Eller ja, låsa upp den? Jag kan ju inte mitt i centrum ta mg in via bagageluckan med rumpani vädret för att kunna köra iväg? Så jag gick nervös in i hopp om att inga tjuvar hade vaknat än och tänk råna min bil!

 

Väl hos tandläkaren kom jag 3 minuter innan avtalad tid, skönt att slippa vänta tänkte jag! Men tro fasen ändå att jag fick sitta i 15 minuter innan jag fick komma in. Tänk då om jag kommit 10min innan avtalad tid för att underlätta för dem, då hade jag ju för fasen fått sitta där 25 minuter. Och under den tiden på morgonen hade jag säkert somnat innan det var min tur! Var inget allvarligt besök, hon skulle bara försöka trycka in så stora bilder som möjligt i min mun ....  men jag hade alla tänder i behåll när jag lämnadestället!

 

Väl på jobbet, ångrade jag min fina tanke jag kom på igår med att äta gröt till frukost, fy fasen vad äckligt! En sked räcker, sen är man ju illamående! Men jag fick illa tryka i mig detta som ett litet barn, så nu undrar farfar om det ska bli min vana att äta gröt varje morgon? Innan han ens hann ställa klart frågan flög orden ur mig "Nä, fy i helvete" Hahha! Men vi får väl se hur det blir med det, då jag MÅSTE ändra mina kostvanor!

 

Nu ska jag strax dra mig hem på lunch, i eftermiddag har jag några klippningar och förhoppningsvis ska jag hinna ta mig till en föreläsning på Sportlife också, men det är svårt att kämpa mot tiden, den brukar alltid vinna!

 

Puss å Kraam

 

 

21 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)