Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Herrklippning!

Heej,

 

Haft en fullspäckad helg med mycket socker! Men alltid så himla mysigt att träffa släkten, ni är min borg och ni bor i mitt hjärta <3

 

Idag var det dags för den sköna stilen Herrteknik igen, det är verkligen iinte skönt att klippa så. Det är som att vara på gymmet, kroppen bara skriker av smärta! Men jag blir bara bättre och bättre på klippningen och det känns skönt. Idag klarade jag mig istort sett helt själv. Stora framsteg, för liten tjej!

 

Vi hade även lite annan klippteknin på Viola, känns skönt att vi kommit så långt, och att det känns så bra i både fingrar och själ. Jag är på rätt väg, men jag har inte kommit in i rutinerna ännu så jag är verkligen vråål trött när jag åker hem. Men det är värt all möda och alla tidiga morgonar(? säger man så?) Imorogn är det dags att testa lite färgning igen, får se vad det blir denna gången. Samuel fick en violett nyans av mig sist, den satte sig idag på min vita tröja, så den är väl förstörd :( Får se vad min tvättmaskin kan åstakomma med för mirakel.

 

Ute blåser det, och jag ska villigt erkänna att jag är LIVRÄDD för blåst! Tycker det är jätte obehagligt, och mitt hjärta brusar snabbt upp och jag får verkligen riktigt panik. Sprang hem förrut, kändes som jag skulle dö! Fånrigt egentligen, det är ju bara lite luft som blåser, jag är ju liksom inte rädd för en hårfön? Men det är galet, jag flög in i bilen och låste alla dörrar innifrån, så ingen skulle komma in. Men hallåå? Det blåser ju bara, det är ju ingen som jagar mig så jag måste springa för livet. Men så känns det, fyyyy!

 

Nu ska jag försöka sova, mitt huvud är helt väck och kroppen orkar knappt röra lilltån. Imorgon kommer en ny dag, men nya möjligheter. Nu köör vi vidaree! :)

 

Puss å Kraam

4 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)