Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Nu är vi igång!

Heej,

 

När jag la mig igår så gick det verkligen inte att somna, jag tänkte på allt mellan himmel och jord, typ! Men tillslut efter typ 2 timmar slockande mina ögon. Jag vaknade mitt i natten av att jag stod och höll i handtaget till sovrumsdörren, jag hörde Jesper på utsidan och kände i mig att jag skulle säga till honom att någonting var fel. Men efter att ha stått lite förstelnad med hantaget i handen insåg jag att det var en dröm och kröp genast ner under det varma täcket igen.

 

Väl när klockan ringde kände jag, faaan, sluta låta jag är trött! Men insåg snabbt att jag hade en förväntansfull dag framför mig. Gick upp rätt in i en stekhet dusch, fixade mig och gick ut i minusgraderna till bussen. Som faktiskt kom i TID, wow! Kom till tåget, som också kom i TID! Imorgon kommer allt detta ske en timme tidigare, får se hur jag och trafiken fungerar då!

 

Väl på skolan hade vi en introduktions grejs, lärarna presenterade sig, sen skulle vi intervjuva varandra och presentera den personen inför gruppen. Gick snabbt, lätt och smidigt! Jag hann inte ens tänka på att jag skulle prata inför andra ... Sedan gick vi ihop två och två igen och skulle tvätta varandras hår. Meh, hur svårt är det? Och jag skojjar inte, det var fasiken inte så lätt som det såg ut. Men jag lyckades fin, fint :)

 

Sen skulle vi föna håret på varandra, testa borste och fön, eeh ... vilken hand ska jag hålla i vad? Men jag lyckades även där. Jag lär mig fort och det känns gött, jag kommer bli grym när jag är klar! Sedan åt jag lite lunch ute idag, visste ju inte ritkigt hur det skulle bli. Så det blev en goo sallad på Pizzan mitt emot ;)

 

Så jag har haft en bra dag. Precis suttit med nagelack och markerat på alla mina kammar, borstar och saxar som vi fick idag också, iochmed att alla har lika dana och som en lärare sa. Saker i denna lokalen brukar ha en tendens till att få fötter! Och sen ska ni veta, vi har en spök klocka! Den ringer ibland, men det är ingen "vanlig" som trycker på den. Scaryy!

 

Nu ska jag plugga, ska Läsa Kap 1-3 i Hår och färglära! Får se hur intressant detta kan bli då!

 

Puss å Kraam

21 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)