Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

NYTT!

Heej,

 

I helgen var jag på extensionutbildning, vilket var hur roligt som helst, massa nya erfarnenheter och kunskaper. Så nu erbjuder vi även hårförlägningar och slingeffekter med löshår på salongen. Tveka inte att höra av dig för frågor, priserna finner du här på sidan under kategorin priser. Det ska bli så spännande och kul att få komma igång med detta, och jag hoppas ni är många som känner att ni vill ha lite längre hår nu till sommaren kanske :)

Oavsett om du bara vill göra lite effekter i ditt eget hår, få det lite tjockare eller göra en hel förlägning, så får du alltid med dig shampo, balsam, arganolja, inpackning och en speciellt borste hem. För jag vill att du ska ha redskapen för att kunna ta hand om ditt hår på bästa sätt redan när du lämnar salongen.

Du får komma hit på en konsultation där vi går igenom vad du tänker och hur du vill ha det, och vilka färger du känner för, därefter får du lägga en handpenning och vi bokar in datumet för när det är dax för din förändring. I alla priser ingår konsultation, inklippning, ett återbesök och uttagning utav håret. Är det så att du vill färga ditt eget hår först i någon färg, eller bara frächa upp det, så får vi även boka in en tid för detta, men då tillkommer de vanliga salongspriserna för den behandlingen.

 

Ja, våren är verkligen påväg med stormsteg och snart är det väl ändå dax att slänga av sig den varma jackan och hoppa i gummiskorna och känna att man är lite lättare igen, eller hur?

 

Ta hand om er där ute, och tveka inte att höra av er för frågor eller annat. Mig når ni å salongen Måndagar-Fredagar mellan 9-18 med lunchrast 13-14, 0303-742675 eller på mailen nolsfrisering@gmail.com

 

Puss å Kraam

24 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)