Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Söndagkväll!

Heej,

  

Söndagkväll, helgen gick snabbt. Har inte gjort så mycket alls, jag var helt slut efter förra veckan så det har varit riktigt gott att bara "liggaisängenochintegöranågontingalls".
Samuel har ju flyttat hit, och igår hade jag lite lördagsmys med hans närvaro. Rullade in ett 70-tal spolar. Inte det riktigaste, men övning ger färdighet och det märker jag redan efter att ha rullat in hans hår 3 gånger. Så bara att köra på. I och med att han ska bo här nu och jag ska öva en hel del på honom, kände jag att det var lämpligt att fixa en plats där han jämt kan vara. Så idag fixade jag ett litet bort till honom, och la dit en spegel för att det ska underlätta lite för mig. Så hoppas jag att vi kommer att komma överrens så småning om. Men allt ser ljust ut just nu.
Igår fick jag för mig att jag inte trivdes med vår våning länst upp, jag har  hela tiden kännt att det är någonting som är "fel". Så igår tog vi ett ryck och möblerade om. Men oj så många suckanden, suranden och irritationer det blev innan vi lyckades komma fram till en bra lösning som innebar FRIHET, där vi slipper knö in ALLT i ett rum, där vi slipper sitta PÅ varandra. Så det fick bli varsitt rum på övervåningen. Men Samuel fick dela rum med Jesper ;) Och jag fick dela rum med våra andra gäster som kommer och sover över. Men det blev väl okej tillsist. 
Nu är matlådorna klara tills imorgon, söndagsmyset med Så ska det låta på tv:n är över. Snön faller utanför och jag hoppas på en godnattssömn och tåg som kommer och går i Tid imorgon. Imorgon ska vi ha Herrteknik hela dagen, så nu är Jesper snart en liten testperson här hemma. Ska allt bli spännande!
Natti, Natti mina Vänner!
Puss å Kraam

 

27 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)