Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Spa-kväll

Heej på er!

Sugen på en spa-kväll här på salongen?
Maila mig på nolsfrisering@gmail.com så får du all information du behöver, eller gå in på vår sida på facebook, www.facebook.se/nolsfrisering där hittar du allt! :) Och har du inte gillat sidan, så gör det innan du går :)

 

Tiden bara rullar och snart är Januari månad till ända! Detta resulterar ju i att jag ännu en gång lyckats bli ett jävla år äldre, när ska denna tragiska händelse upphöra, utan att lämna fötterna på jorden? Nog tyärr aldrig, men som alla andra säger. "Jag slutade bli äldre när jag blev 27, så idag är jag still 27 unga år!" Ja tittar på dem med en blick som bara jag kan göra och tänker, "27?!?? Tycker du att du är ung när du är 27??!!" Jag tänker då bannemej stanna på 23 års-ålder, helt perfekt, då har jag många år kvar att hinna göra allt på! Så det så!

 

Till min speciella födelsedag iår, önskar jag mig kanske inte så mycket, men jag önskar mig mycket nödvändiga saker! Så ere! Jag vill åka utomlands, dit solen alltid lyser och kan göra mig kropp lite mer levande än min likbleka färg jag lyckats skaffa mig nu! (MEN Vintern är bäst ändå) Jag har ju som många av er vet, börjar träna, å vipps så ramlar byxorna av, så lite nya fräsha kläder hade inte suttit fel, eller varför inte en helt ny garderob liksom? 1-2 storlekar mindre är rätt mycket i klädstorlek att bara tappa bort. Och det är nu jag inser, va fan? Hade jag så mycket skit på magen? Och skulle uppskatta lite PT-timmar så att jag kan få ordentlig ordning på min kost och min dumma höft! Sen lever jag som en härligt pigg och glad lärling i ja, mina bästa år, och det är då fasen ingen höjdare med det där livsviktiga inkomsterna ska ni veta, men jag lever och  mår bra och det betyder allt! Men en liten slant extra hade inte suttit fel, inte heller om du kanske kände för att betala av mitt utbildningslån? Då skulle jag ju sväva på moln alltså! Så det var ju inte stora önskemål, men åh så nödvändiga och helt fantastiska önskning!

 

Idag på jobbet har jag suttit och kollat lite på vårens utildningar, och redan nu anmält mig till en, och fler är på ingående! Så det kommer bli en spännande och inspirerande och lärorik vår för mig! Me like!

 

Glöm nu inte min fina ålder som kommer till mig på söndag!

 

Puss å Kraam

30 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)