Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Tankar

Heej,

 

Samma dag som vi varit på banken ringde Rektorn och kollade hur mina tankar gick. Om jag löst pengar, samt fyllt i avtalspapprerna eller om jag valt att lämna platsen. När jag berättade att pengarna är klara, och påväg in på rätt konto, och att papprerna är påskrivna och postade så jublade han lite lätt i telefonen: "Åhh, vad bra, då kan jag ju skriva upp dig på Listan här nu då!".

 

Så nu är allt klart, det är bara nedräkningen kvar, innan allt drar i gång med buller och bång. PÅ sätt och vis kan gärna denna tiden gå långsamt, då det är mycket tankar som for omkring, mycket som fortfarande måste lösas och fixas med. Men utan pengar, så kommer man inte långt ...! Hur ska jag/vi klara oss nu när jag inte kommer få in en enda krona, men samtidigt måste köpa busskort, eller tanka bilen för att kunna ta mig till och från min utbildning? Hur ska jag kunna betala min mobilräkning osv. När summan på kontot är 0kr? Som sagt, mycket tankar, mindre lösningar! 

 

Pengar är inte allt, men utan pengar kan man faktiskt inte leva! Och visst kan man leva med lite pengar, så att man har mat och skor på fötterna och ett tak över huvudet, men resten då? Livet är inte alltid som en dans på rosor. Klart att jag kommer hinna jobba någon helg, men jag tror att jag kommer vara rätt mör i huvudet under intensivutbildningen, och jag är sån att jag kan inte ta på mig för mycket, bara för att "tiden finns". För då kommer jag inte ut som en hel människa. Så nu är det dags att kanske göra en brainstorm, eller trolla med trollstaven, eller nåt! Jag har ingen aning om hur det kommer bli, och det är fruktansvärt skrämmande!

 

Puss å Kraam

9 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)