Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Februari!

Heej,

 

Dagarna flyger och både jag min ena syster och kusinen har hunnit bli ett år äldre! Febaruari är en bra månad, jag fick faktiskt rikligt med snö på min dag och en strålande värmande sol! Så jag är nöjd, nu "slapp" jag åka utomlands varje år som jag hotade med om det skulle regna på min dag! Plånboken blev glad och jag blev glad att jag hade en vintrig födelsedag på hemmaplan! Många som var med och firade mig och massvis med olika gratulationer! Nöjd med dagen, nu har jag framtiden att se fram emot :)

 

Jag lyckades slå hjärtat mitt i Bowlingen igen, jag bara äger alltså, men min pappa, han lyckades allt få ner några fler käglor än mig, så det är väl hans bowling gener jag fått må jag säga!

 

Nu är det söndag igen, tycker helgerna bara springer iväg medans vardagen är en hel oändlighet, men det är väl så livet är format antar jag?

 

Hopaps ni har det bra där ute, och att våren snart sätter sina spår! Glöm inte att boka in er för klippning eller någon annan behandling, ring salongen på 0303-742675

 

Puss å Kraam

9 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)