Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Årets fattigaste dag!

Heej,

 

Imorse när jag kom till jobbet läste vi på nätet att idag, är årets fattigaste dag. Oh no tänkte jag direkt, inga kunder idag då? Januari månad är årets tuffaste månad ekonomiskt, många som köpt mycket julklappar, mycket god mat och annat härligt inför årsslutet och den härliga årstiden. Så det är ju helt förståeligt. Själv är jag idag glad att jag inte behöver känna att jag under årets fattigaste månad är speciellt fattig, istället är jag fattig alla andra månader, hur det nu går ihop! Men så ere :D

 

Torsdag idag och idag står inte mycket på schemat, klippning i eftermiddag och ikväll dags för ett träningspass på sportlife igen. Hoppas på att kroppen är mer vaken idag än vad den var i tisdags.

 

Jag hade en sån härlig dröm inatt, drömde att jag tillsammans med mina syskon på pappas sida fick en shoppning-dag, vi fick handla precis vad vi ville och hur mycket vi ville. Helt fantastisk, vem vill inte få något sånt? Enda nackdelen var att vi var tvugna att färdas i Pers egengjorda luftballong. Han hade byggt väggar och tak, så att han och pappa kunde sitta där inne medans vi röjde affärerna, och bara behövde gå in i äffären när det var dags för betalning. Vilken lyx alltså, så skulle man haft det, om så bara för en dag :) Men sen vakna jag och insåg att allt bara var ett påhitt. Men det bästa jag köpte inatt var 3 spargrisar, i samma stil som den stora grisen jag själv fått av min pappa, de tre spargrisarna skulle jag ha till mina kommande barn! Så enligt denna natten så ska jag ha tre barn, vi får väl se vad som händer med det :)

 

Ta det lungt där ute i kylan, och be gärna om lite mera snö så man slipper se de dära gröna grästopparna något mera!

Puss och Kraam

23 jan 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)