Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Bättre sent än Aldrig!

Heej, 

 

Förkylningen har äntligen gått ur kroppen på mig och jag är på banan igen. Varit en tuff vecka i skolan, mycket som händer, mycket att lära och grymt mycket att göra. Men det är bara att kämpa på.

 

igår tog vi farväl av en av våra fantastiska lärare som nu slutar pga olika anledningar, känns i hjärtat, men finns inte så mycket man kan göra. Det är bara att kämpa vidare och mer och mer nu våga tro på mig själv. Jag kan mer än jag tror, men jag har inte riktigt kommit över den spärren än. 

 

Igår tittade vi även på när en av våra klasskamrater satte i läsår på ett väldigt enkelt, skonsamt och smidigt sätt på en kund. Mycket intressant och nu väntar jag med spänning på att få göra detta på min kära mamma! 

 

I helgen blir väl att sitta lite med färgkompendiet som snart ska in, men för min del blir det också mycket övning på sångerna till konserten på söndag. Klänning är fixad, håret är inte fixat men någonting får jag väl komma på, skorna är putsade. Nu är det bara sångtexterna som ska sätta sig som bäst!

 

Nu ska jag göra ingenting en stund, sura lite över att vintern visade sig på hustaken igen!

 

Puss å Kraam

12 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)