Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Egen hårvårds dag!

Heej,

 

Idag var det dax att fixa och mixtra med varandras hår. Som jag skrev igår så gick vi igenom allas hår och hur vi skulle gå till väga. Då lät det som på lärna att min uppgift att göra 2 olika folieslingor på en tjej med väldigt kort hår, skulle bli  något av de "svåraste" utmaningarna idag. Jag var väldigt nervös inför idag, för det kan verkligen gå jätte feel .. visst går allt att rätta till, men kanske inte som man hade tänkt sig.

 

Jag valde att börja göra på henne, så att jag kunde lugna mina nerver och min oro ;) Så att jag sedan under eftermiddagen bara kunde sitta och slappna av själv. Vi geggade ihop två olika färger, de som hon ville ha, och jag förberedde med folie, bandbomull, pinnkam osv. Så körde vi igång. Delade in håret rätt, började rätt och lärarna sa när de gick förbi " Bra, ser jätte fint ut. " Pjuu, kände jag, jag klarar detta! Fortsatte och gjorde allt som jag skulle i alla olika steg med olika väte blandningar. Lärarna sa hela tiden, " det ser jätte fin ut, kanon bra. " Och när man hör sånt blir man mer och mer avslappnad och mer och mer taggad, Jaag ÄR grym!

 

Sen sköljde vi ur håret, allt såg mega bra ut. Jag var super nöjd. Sedan när vi torkat håret fixade vi till utväxten lite extra så man slapp se en "rand". Och när jag gjorde detta kom en av våra lärare fram. " Detta är jätte bra, Du ska veta det att vi är mycket imponerade av dig, du gjorde det snabbt och smidigt och det är verkligen perfekt. " Åh, jössös vad glad mitt hjärta bleeev! I Just did it! "

 

Dock så får jag lite press på mig nu, då en annan lärare sa, " Nu är du redo för kundmötet, detta går ju galant. " Då knep det genast till lite extra i min lilla mage. Men jag är taggad, men nervös. Men lite nervös Ska man vara för då gör man som Bäst ifrån sig. Så det så!

 

Mitt hår har äntligen fått sin lilla lyster igen, glasigt mörkt och fint. Me Love! Blev ju ingen jätte förändring, men en sån liten sak kan göra så himla stor skillnad. Så jag är suuper nöjd!

 

Denna dagen har varit sketa bra! Super nöjd och Super stolt!
Nu kommer det strax tre små kottar till mig, skönt med lite sällskap. Mindre skönt att inte få sova lika länge på mornarna nu då alla ska lämnas här och där innan mitt tåg ska gå! Men det kommer gå fin, fint det här serru!

 

Puss å Kraam

20 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)