Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Färg!

Heej,

 

Igår kom ett brev från västtrafik, i brevet låg en laddat Regionenrunt kort, som gäller två veckor efter första stämplingen. Så himla lämpligt detta gratis-kortet kom, då jag idag åkte sista dagen på min laddning. Nu slipper jag ladda på det förens detta prova på kortet gått ut. Kanoon!

 

Idag hade vi en färg-dag! Som alla andra tisdagar ;)
Idag fick vi testa att göra "slingor" på ett annorlunda sätt, man delade in håret i en stjärna, och så färgade man stjärnan i en färg och i stjärnans alla "hörn" på utansidan, sa man en annan färg. Resultatet blev väldigt effektfullt faktiskt :) Alltid kul med nytt, även om jag inte alls är med på vilka färger man ska ha, eller hur man blandrar dem. Men jag lyckades ändå!

 

Imorogon ska vi ha vår första Egna-hårvårds dag. Då ska jag äntligen få mitt hår färgat i chokladbrunt igen, yeehaa! Alla ska färga eller göra slingor. Och på Torsdags är det min tur att bli klippt av två klasskompisar. Lite nervöst, men jag litar på dem, hoppas jag! ;)

 

Idag får jag dessutom passa på att njuta av lugnet före stormen. Imorgon kommer tre goa sketungar hit och ska bo här i en vecka, så hej å hå, nu blir det andra bullar minsann. Så nu ska jag lägga mig i min soffa, sätta på play och bara njuta, kanske jag även smiter ner i källaren och hämtar en bit glass. Vem vet ;)

 

Puss å Kraam

19 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)