Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Full rulle!

Heej,

 

Igår i skolan hade vi bara herrklippning, lärde oss också att klippa runt öronen, samt att använda maskin. Så det går frammåt. Jag fick även mitt hår klippt utav en klasskompis, så nu är jag nyfärgad och nyklippt. Kan inte bli bättre :)

 

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till en släkting, där jag klippte tre barn. Två killar, ens om ville ha kort i nacke och på sidor, och lite hår kvar på huvudet. Och en som ville ha halvlångt, men ändå inget hår vid öronen. Så det blev två äkta herrfrisyrer. Blev jätte nöjd. Tjejen klippte jag bara toppar och luggen på :) Det känns som att jag är igång nu!

 

Barnen somnade så snällt igår, imorse kom mellanbrorsan och tog med lillbrorsan upp och kollade på plattan. Jag gick upp strax där på och fixade frukost. När alla ätit försvann de åt olika håll. En spelade Xbox där, en spelade dator där, och den lille han var mest överallt. Nu på morgonen har jag och lillen hunnit klippa, spela xBox, Bada och duscha, planerat dagen. Så nu är han mer än laddad tills hjärtat är klar i duschen så vi kan ta oss en tur till leksaksaffären eller vart han nu vill handla sin present till sig själv. Har man fyllt år så ska man ju givetvis få en present, ellerhur?

 

I eftermiddag ska vi ha Tacos-mys. Får se om vi har tre eller två barn kvar. Sen var det väldigt viktigt att Gladiatorerna gick på tv också, så det blir väl en kväll till det. Allt rullar på fint, jag var nog piggare än en apa imorse när klockan ringde. Konstigt nog?

 

Puss å Kraam

 

22 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)