Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Husvagnen !

Heej,

 

Äntligen fredag och den 8 Mars! Idag är det dags för en liten husvangs premiär och det ska verkligen bli sååååå gött! Vädret verkar vara på våran sida också, detta kan ju inte bli bättre. Det kommer bli en helg full med ro och vila och bara få umgås med dem jag håller nära mitt hjärta. 

 

Tv:n är med, så att vi kan kolla Mello-finalen imorgon såklart! Jag vet inte riktigt vem jag hejjar på faktiskt, tycker inte riktigt att det var några "Wow" låtar med iår. Men Yohio och Ulrik tror jag har stora chanser iallafall. Men allt kan hända, så vad säg som att skicka Gubbarna ut i stora världen, eller ja, iallafall Malmö ;)

 

Mitt hjärta ligger och sover, när jag sa förrut att vi skulle åka typ 3 timmar tidigare så sa han bara: " Äh, skit ner dej. " Haha, Godmorgon på dig också ;) Jag har fått i uppdrag att hämta min syster på skolan sedan, i och med att solen lyser så känner jag så himla mycket för att cykla, men jag tror inte riktigt att värmen finns där ute ännu. Så vi får väl se hur jag tar mig dit, och tillbaka. Igår tog jag mitt onda huvud och gick ut en stund i denna underbara vårsol. Gick upp till sjön, som ligger nära oss här. Tänkte att där är det ju jätte fint nu, men till min förvåning så var hela sjön täck av is, på så sätt insåg jag att vintern nog har sin lilla fot kvar här än så länge. Men det var jätte fint med solen och isen  och sjön, verkligen. En riktigt härlig promenad, synd bara att huvudvärken inte riktigt släppte av det.

 

Nu ska jag börjar packa lite, man vet ju inte alls när sömntutan vaknar, så bäst att vara förberedd minsann!

 

Ha nu en jätte go helg alla, var rädda om er. Glöm aldrig att ni är världefulla precis som Ni Är! <3

 

Puss å Kraam

8 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)