Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Klipp Klipp!

Heej,

 

Veckan har bara susat förbi, swischh!
Haft mina fina kunder i skolan, eller de blev ju såklart fina när de gick därifrån, efter min gryma förmåga att klippa och färga, såklart!!

 

Nu börjar det pratas om prov, både teoretiska och praktiska, det innebär att vi börjar närma oss ett slut på detta. På måndag avlägger jag mitt första teori prov då i Kemi och Klipp. Pluggat som en gris, en del har ju satt sig som kliset i hjärnan på mig, andra saker får jag spika in med hammare, kanske att jag måste använda mollyplugg också, för att vara säker på att det sitter som berget. Så i helgen blir det mycket pluggande, jag ska bara klara detta alltså, det är inte så svårt faktiskt, men det är så hiiimla mycket på en gång, känns som korvstoppning!

 

Idag har vi också pratat om slutproven, det blir två dagar på rad med en mängd olika praktiska prov. Mycket design, med långhårsuppsättningar, Clips och Curler, Föna korthår, Föna vågor, herrklippning med finish, damklippning samt färgning med två olika nyanser. Huamej, jag får panik bara av att tänka på detta. Jag får mer panik när jag inser att jag ska göra allt detta, och få betyg på det, vilket innebär att jag måste Lyckas KANON bra med alla dessa delar! Tjena mitt Bena, hejja hejja!!

 

Så nu mina läsare, så söker jag modeller, känner du för att ställa upp?
Jag behöver:

  • 1 herre, som vill ha kort hår i nacke och runt om, hur håret ska vara uppe på huvudet spelar ingen roll!
  • 1 dam, som vill ha en gradering någonstans på huvudet
  • 1 dam, som vill färga sitt hår, möjligtvis bara slingor (Får kolla upp detta)

Kan möjligtvis också gå om det finns en dam som vill både klippa och färga, då gör vi allt på en gång!

 

Detta kommer att ske på dagtid den 11-12 Juni det är en tisdag och onsdag. Så känner du för att hjälpa mig att klara dessa prov, tveka inte att höra av dig. Jag behöver så snart som möjligt hitta mina modeller. Är du kille och har tid att ställa upp, skulle jag även vilja klippa dig i början på Aril, bara för att öva på just ditt huvud och även kunna få hjälp och tips i skolan.

 

Skriv här, eller maila mig på frisorfia@mail.com

 

Hoppas det finns några frivilliga små söta själar där ute, jag är faktiskt inte så dålig!!

 

Puss å Kraam

21 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)