Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Maj - dags för golf!

Heej, 

 

Ursäkta mina sena inlägg, men jag fattar inte vad dagarna tar vägen. Det känns som man vaknar och sen ska gå och lägga sig med en gång. Tjooff så är dagen förbi.

 

Vi har nu kommit igång med golfen ordentligt. Trodde aldrig jag skulle lära mig träffa bollen så perfekt och någonsin få höra ett sådant gott ljud när man får till den där perfekta träffen. Just nu är tillfällena få men sent blir en sådan härda härlig känsla när det väl händer! Wow alltså! Imorgon är det dags för andra rundan på 18-håls banan och dag för att räkna poängen. Våran lärare vi har på kursen är mycket imponerad av hur fort vi lärt oss och ser fram emot att få se vårdat score-kort. Hjärtat mitt är så dundrandens duktig, och hela kvällen igår bara flög han fram, allt gick perfekt. Och mellan varje hål gick han bara och log. Tillslut var jag tvungen att säga : - Sluta gå där och le!! Så jäkla stolt var han, å jösses vad självgod man kan bli ;) Jag är verkligen inte så där duktig, känner långt över förväntan. Det går framåt och är super roligt.

 

Hockey på tv, då passar jag på att ligga här med paddan i soffan. Har skickat in två bidrag till två olika tävlingar. Den ena kunde man vinna en grymt snygg och funktionell hårfön. I den andra kunde man vinna en grym lila platåns från ett riktigt bra märke. Så nu är det bara att hålla alla tummar och tår att mina motiveringar går hem hos juryn! 

 

Nu får jag väl lägga mig och vila så att jag har alla möjliga krafter inför morgondagens utmaningar!

 

känner du för att ställa upp som klippmodell den 12 Juni, gratis för dig, men betyg för mig. Hör av dig nuuuu!

 

puss och Kraam

4 maj 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)