Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Ögonfärg!

Heej,

 

Ursäkta avbrottet som varit under de senaste dagarna. Jag förstår inte, är det såhär verkligheten är? Att man inte ska hinna med allt, knappt att andas?

 

Idag fick vi fära ögonfransar och ögonbrynen på varandra. Härligt! Inte mer med det, var ju enkelt som en plätt. Sedan klippte vi färdigt Viola, som från början hade långt brunt hår, hon har nu kort, kort hår, med ljusa slingor. Så det kan gå! Idag fick vi träffa Erika för första gången, nu är det henens tur att få en ny frissa. Så idag klippte jag toppar på henne, samt diagoanlt bakåt, vilket innebär att håret runt ansiktet är lite kortare än håret längt bak. Enektl som en plätt, nu kan det baara bli bättre!

 

Imorgon är det dags för vårt första prov, i permanentrullning. Inte okej! Hur lätt det än är, så lyckades jag inte just idag. Så jag hoppas att den rätta dagen är imorgon. Samuel ville inte alls som jag ville idag, men imorgon har han inget val, och sviker han mig då, ja ... då vet jag inte om han får följa med hem något mera.

 

Nu ska jag sova igen, som vanligt. Känns knappt  som jag gör annat då hela dagarna bara rusar iväg. Snart är det sommar och denna resan är över, och det verklige livet börjar.

 

Natti,

 

Puss å Kraam

12 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)