Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Priser!

Heej,

 

Idag är jag hemma, och jag har nog aldrig haft sån ångest över att inte kunna gå till skolan som idag. Jag känner inte alls för att ligga här hemma som en platt död fisk i sängen och knappt orka röra lilltån. Dessutom hade jag ett jätte viktigt prov att göra idag, men jag måste lyssna på min kropp. Och för att ha chansen att bli frisk så snart som möjligt är det bara vila som gäller!

 

Jag har nu börjat komma igång med mina klippningar och färgningar. Testade att färga mormor i Fredags och det blev ju verkligen kalas bra! Jag har även hunnit med att göra en permanent på hemmaplan, så jag är igång och allt känns verkligen jätte bra! Nu är det bara dags att komma igång ännu mera, och dags för att köpa in lite färger och material som är nödvändigt att ha för att jag ska kunna utföra mitt jobb. I fredags blev det lite färg, skålar, penslar, skyddshandskar och annat viktigt införskaffat, men det är mycket kvar innan jag kan göra alla behandlingar när som.

 

Jag har även gjort upp en preliminär prislista på vad jag har att erbjuda, med risk för ändringar! Känner ni er manade att vara lite test person och inte är allt för rädd för frisörer vill jag hemskt gärna öva på just ditt huvud. All övning ger färdighet och jag vill verkligen lära mig mera och komma ännu längre i min utbildning, och det är bara Ni som kan hjälpa mig med detta! Tveka inte att höra av er med frågor, priser, tider eller annat, mig når ni på frisorfia@gmail.com 

 

Nu ska jag återgå till min vila, förkylningar är elaka typer som angriper varenda energikraft i kroppen! Men ses så, snart ska jag allt vara på mina ben igen!

 

Puss Å Kraam

25 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)