Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Sjuk!

Heej,

 

Denna veckan har jag legat pladask i sängen, huamej! Det var bannemej en förkylning som tog mig med storm, kom med dunder och brak och trodde att jag skulle uppskatta överraskningen. Nog tycker jag om när folk överraskar mig till viss gräns, men det här var då inge roligt alls. Legat med feber, halsont, snorig näsa, ont i huvudet och verkligen heelt kraftlös! Jag som ville vara i SKOLAN och lära mig och bli ännu bättre jue!! Det blir så inte alltid som man tänkt sig minsann!

 

Idag tog vi oss en tur vill golfbanan, jag var inte alls säker på om jag skulle klara av det, kände mig inte helt bra, men kände ändå att jag behövd lite sol och friskluft. Så vi ställte oss på ranchen och slog lite. Kändes bra, tror det var nyttigt med nytt syre i kroppen efter dagar i sängen!

 

Jag har inte hunnit göra ett skvatt i veckan, har knappt lämnat sängen, så jag har inte så mycket att säga just nu. Men Påsken närmar sig, och jag hoppas alla får en solig, varm och härlig påsk, och självklart hoppas jag att påskharen hälsar på er alla :)

 

Puss Å Kraam

28 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)