Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Slutspurt!

Heej, 

 

Nu sitter jag på tåget som ska ta mig lite mer norr ut.

 

När jag gick ut imorse, så hörde man hur fåglarna kvittrade, trots de få graderna som var. Solen lös så himla mysigt, med lite mer värme hade det kunnat vara en av de bästa sommarmorgonar som finns. Men när jag gick där, insåg jag också att jag snart är i mål med utbildningen! Det är inte många skoldagar kvar alls ... och det känns mite skrämmmande.Den senaste tiden har varit tuff och sliten att gå igenom. Ännu är allt inte okej. Vissa dagar har jag verkligen känt att nää, nu ger jag upp.  Men så kommer dagar som denna då man känner att shit, det går bra nu. Nu kämpar vi på en stjnd till. Det känns som att någon har gett mig en spark i baken med en hand på axeln och ett viskande ord i mitt öra. " Du kan, du är bättre än du anar. Jag är vid din sida"

 

Nu går jag på lång ledigt, känner du för att klippa dig så finns det lediga tider Måndag och tisdag nästa vecka. Skicka mig ett mail! Har även tider Onsdag-Fredag veckan därpå. Varje klippning kostar 150kr för vuxen och 100kr för barn! Tveka inte att höra av dig. Mkn mail hittar du under fliken kontakt!

 

Nu är jag snart framme, jag önskar er alla en härlig dag och hoppas att li också kan få känna av lycko sparken, den hjälpande handen och de små fina viskande orden!

 

Puss å Kraam

 

25 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)