Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Snöigt!

Heej,

 

Helgen i husvagnen var Guld värd. Mycket gott häng, många bra olika fynd, typ en ill-grön dammsugare. Nog har jag befunnit mig inom Ullareds områden många gånger, men tre dagar i rad inne i det där varuhuset, det har aldrig hänt, men det var så sköönt att inte behöva stressa. Blev det liksom för mycket folk var det bara att gå tillbaka till husvagnen igen. Tillslut gick man in i hopp om att hitta någonting man inte redan köpt ;)

 

Gårdagen i skolan var helt okej, vi hade kunder hela dagen. På datorn kollade jag upp min kund, hon skulle färga, slinga, klippa, färga ögonfransar och ögonbryn. Men hallå ? Hur grym tror du att jag är? Vi har fått order om att bara boka in EN behandling åt gången nu, för att vi inte riktigt gått upp tempot. Jag fick lite smått panik av att ingen meddelat kunden detta, utan att jag skulle säga det. Men jag började, la i färg för utväxten, och sedan gjorde jag ljusa slingor. Därefter klippte jag henne, precis som hon önskade. När det var klart, insåg hon att det inte såg jätte bra ut, då hon innan hade kortare framtill, och längre baktill, nu ville hon ha kortare baktill och längre framtill, men hon ville inte klippa så mycket i nacken .... humm? Jag gjrode mitt bästa, men var noga med att berätta för henne att hon måste spara ut håret innan hon kan byta riktning på det. Det slutade iallafall med att jag klippte av så mycket att håret nästan blev lika långt fram som bak, så nu skulle hon låta det växa ut! Färgen blev jätte bra på henne, och hon sa flera gånger att hon var nöjd. Och då blir jag också nöjd, lite extra nöjd om jag redan var nöjd själv ;)

 

Idag hade vi lite färg-teori på morgonen, var rätt skönt att bara få sitta ner på rumpan och skriva lite. Sen var det dags att öva på slingor, vi skulle göra folieslingor, och skulle öva på tekniken och få upp farten. Folieslingorna är någonting som jag ÄLSKAR och känner mig jätte bekväm med, så för mig kändes det lite halvsegt att stå där och öva med balsam. Men som sagt, övning ger färdighet, så det så!

 

Imorgon börjar allvaret, då kommer min första permanent ... jag trodde jag skulle dö när jag såg det :( Som tur är så hade vi våran "Permanent-lärare" på plats, så jag hoppas hon kan stå där vid min sida och hjälpa mig!!! Äsh, jag kan säger mer än jag tror när det gäller permanenten också såklart, men jag har ju aldrig använd permanentvätskan än, eller gjort klart en behandling med fixeringsvätska och sköljning och torkning. Så imorgon blir jag lite rikare på erfarenheter minsann :)

 

Påväg hem med tåget idag, susa vi igenom en snöstrorm, det var galet. Allt var vitt, över allt, luften, himlen, marken ... var tog den goa våren vägen tänker jag? Väl hemma, snöar det inte, men jag ser molnen komma med rasande fart, och nu i denna stund, faller det vita små lätta flingor utanför! Varför kunde vi inte fått en riktigt vit Jul-månad istället?

 

Puss å Kraam

12 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)