Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Tvärnit!

Heej

 

Imorse var jag trött, å hujedamej alltså! Men jag kom allt upp tillslut, och kom iväg. När jag väl satt där och väntade på tåget kände jag att det inte alls var lika kallt om rumpan som det brukar, kanske är våren påväg nu eller?

 

Tåget kommer, i en väldans fart, jag har stor respekt för de där stora sakerna. Och de brukar komma med en bra hög hastighet till perrongerna, men idag ... det flög in och sen bara tvärnita de det ... men de åkte liksom förbi oss, så tåget fick backa tillbaka igen för att folk skulle kunna komma av och vi skulle kunna komma på! Sov föraren eller? Jag blev skit rädd! Det var ingen dålig fart det kom med, och jag inser att " Det stannar inte ". Men PANG så gnissla det och tjöt och så stod det helt still, lite vid sidan av ;) Aja, jag kom med iallafall och föraren lyckades nog vakna där, för sedan var det inga mer tvätnitar när jag var med iallafall. Pjuu!

 

Idag klippte jag en klasskompis tillsammans med en annan klasskompis. Gick la bra, hon hade så hiiiimla långt hår bra, å jag som är så kort, fick nästan stå på stå, trots att stolen var så långt ner den gick, för att nå hennes toppar när man höll upp håret ... en utmaning minsann! Fick finemang! Vi hade även lite herrteknik idag, börjar tröttna på det där, vill lära mig lite mer avancerade saker nu än, 1:an, 2:an, 3:an, 4:an och 5:an. Det säger er ingenting, men jag blir inte klok på dem siffrorna!

 

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av farmen, sen ska jag bannemej lägga mig i min säng och värma upp den. Kanske blir det ett avsnitt av någonting där också, det beror på om mina ögon hinner somna innan mig ;)

 

Puss å Kraam

18 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)