Nols Frisering

Små ord av Kärlek sagda varje dag, Skänker här i livet Glädje och Behag!

Vilken vecka!

Heej,

 

"Att vara ärlig ger dig kanske inte många vänner,
men det ger dig Sanna vänner "

 

Denna veckan har inte varit så som jag önskat. Vill inte gå in mer på detaljer då jag försöker glömma det som hänt och gå vidare. Jag är en mycket starkare person idag än jag var för bara 1 år sedan, och det märker jag extra mycket nu när motgångar som jag aldrig annars hade taigt mig igenom, anfaller mig.

 

I veckan har vi gått igenom herrteknik, klippningar med kam och sax samt med maskin. Just nu håller jag på att forma min docka till ett fyrkantigt huvud, blir verkligen inte det snyggaste, men det är ju en teknik vi ska kunna bara, det är ju ingen kund som kommer och säger att den vill se ut så, hoppas jag!

 

Vi har även gått igenom alla de andra 4 klippsättet på damfrisyrer, och jag känner mig verkligen mer och mer säker. På Måndag börjar vi ta emot kunder på skolan, jag är först ut, så är skit nervös. Kommer ju givetvis gå jätte bra, men mina nerver gör sig allt påminda! Jag antar dock att det är herrtekningen jag får tillämpa på Måndag, men man vet aldrig!

 

Denna helgen ska jag bara ta det lugnt, göra saker som jag tycker om. Det behöver jag just nu. Jag hoppas på att solen kan stanna en stund så jag kan få gå ut och njuta av den också!

 

Jag är nöjd med mitt val av skola och yrke, jag känner verkligen att detta är någonting som jag tycker är roligt. Men jag väntar fortfarande på den dära spärren som ska släppa. Men i nästa vecka hoppas jag att spärren börjar gå av iallfall :)

 

Puss å Kraam

1 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)